Αφοί Π.Ρογκότη Ο.Ε.

Η εταιρεία ΑΦΟΙ Π. Ρογκότη Ο.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, με συνεχή παρουσία στο χώρο των επίπλων γραφείου και των μεταλλικών εξοπλισμών για πάνω από 40 χρόνια.

Η έδρα μας βρίσκεται στην Κατερίνη, όπου το 1971 ιδρύεται το εργοστάσιο της μεταλλοτεχνίας Ρογκότη, με ειδίκευση στην κατασκευή μεταλλικών επίπλων και εξοπλισμών. Από τότε ως σήμερα, συνεχίζουμε το έργο που ξεκίνησε ο ιδρυτής της εταιρείας Πέτρος Ρογκότης, παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις στον τομέα του επίπλου γραφείου και προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας στις σύγχρονες επιταγές της κοινωνίας.
Φιλοσοφία μας είναι η βελτίωση των εργασιακών συνθηκών, μέσα από την επιλογή επίπλων γραφείου τόσο μοντέρνων, όσο και εργονομικών. Βασικοί άξονες στους οποίους κινούμαστε είναι η ποιότητα των προϊόντων μας και η συνέπεια μας απέναντι στους πελάτες μας. Προτεραιότητα μας αποτελεί η διαρκής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, η υψηλή ποιότητα και εργονομία των προϊόντων, αλλά και η παρουσία μας δίπλα στον πελάτη, για οποιαδήποτε ανάγκη αφορά στα προϊόντα, μετά την πώληση.
Η εταιρεία μας είναι ανοιχτή σε συνεργασία με άλλες εταιρείες που κινούνται στο χώρο των επίπλων γραφείου, αλλά και των μεταλλικών εξοπλισμών.

favΡΟΓΚΟΤΗΣ

ΕΠΙΠΛΑ

ΓΡΑΦΕΙΟΥ

από το 1971

1χλμ ΠΕΟ Κατερίνης - Θεσσαλονίκης

Email: [email protected]

Phone: 23510 29539

Fax: 23510 24409